Events
FUNKY WIJNEN | ZONDAG 17 SEPTEMBER
This time we gonna get funky! Op zondag 17 september prikkelen we ons pallet met de meest bijzondere smaken. We proeven zes verschillende funky wijnen o.l.v. Danny van den Barselaar. Denk hierbij aan natuurwijnen, wijnen gerijpt op amfora of wijnen die net even anders gemaakt zijn dan normaal. Helemaal funky dus.
De proeverij duurt +/- 2 uur. Vanaf 14.30 uur is de inloop en we starten om 15.00 uur. Er wordt gezorgd voor brood en kaas op tafel. De kosten voor deze wijnproeverij zijn 32,50 p.p.
Wil je de proeverij extra aankleden? Bestel van te voren ons wijnproeverij all-in arrangement voor 44,50 pp. In dit arrangement vind je:
- De wijnproeverij
- Bistronoom's proefplank
- Plat en bruisend water
Aanmelden voor de proeverij kan via info@bistronoom.nl of geef ons een belletje op 0348-746493
Wees er op tijd bij want VOL=VOL
Media
_____
Deze ooit zo donkere Kazernekelder in Woerden herken je niet meer terug: wij kijken even binnen
We hebben in Woerden veel verstopte parels en sinds kort hebben we er eentje bij. Veel Woerdenaren kennen de kelder van restaurant Bistronoom als een plek waar de politie vroeger schietoefeningen deed of als hotspot voor dansfeestjes.
Waarom wildplukken helemaal geen suffe bezigheid is en juist goed is voor mens, dier én planeet
Het geitenwollen-sokkenimago dat aan het fenomeen ‘wildplukken’ kleefde, lijkt inmiddels achterhaald. Steeds vaker duiken - vooral jonge - mensen in het Groene Hart de natuur in voor een hyperlokaal ingrediënt op hun bord. Maar waarom zou je dat eigenlijk doen?
Uitbreiding Bistronoom in Woerden
Op 16 juli 2016 openden chef Jan Cees Graafland en gastvrouw Kirsten Veltkamp restaurant & bar Bistronoom in Woerden.
Gouden Pollepel menu bij Bistronoom in Woerden
Het Woerdense restaurant Bistronoom viert het winnen van de Gouden Pollepel van 18 september tot 16 oktober met het Gouden Pollepel menu.
Winnaar Gouden Pollepel 2017
Negen maanden was het spannend of ze de koppositie konden behouden, maar het is gelukt. Bistronoom in Woerden wint de Gouden Pollepel 2017! ,,Van het voornemen om het thuis niet over werk te hebben is niets terechtgekomen.’’
Fotoreportage: Foto’s: Bistronoom in Woerden met inpandige kas
Centraal staat het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke producten, de eigen moestuin en de inpandige kas, waarmee ze gasten bewust willen laten worden van de oorsprong van producten.
_____
Bistronoom in Woerden: Dampen en gloeiende steen vooraf
Bij binnenkomst schatten we de oorzaak van het geurige welkom verkeerd in. De amuseparade brengt originele en smakelijke verrassingen.
Bistronoom blij met Gouden Pollepel-bokaal na lange sluiting: ‘Je moet blijven vernieuwen’
De trofee voor de winnaar van de Gouden Pollepel van AD Groene Hart staat dit jaar in Woerden. Daar werd hij dinsdagochtend overhandigd aan Bistronoom-eigenaar Jan Cees Graafland (33).
Dit is de winnaar van de Gouden Pollepel in het Groene Hart! (hint: ze hebben al een keer eerder gewonnen)
Bistronoom in Woerden is de winnaar van de Gouden Pollepel van AD Groene Hart. En niet voor de eerste keer.
Koks en bediening ruilen van plek: ‘Blij als het voorbij is’
De rollen waren maandagavond 20 juni 2020 omgedraaid. De keukenbrigade bediende de gasten en het bedienend personeel bestierde de keuken. ,,Het leek ons wel leuk: een keertje uit je comfortzone.".
'Reconnect to nature’ centrale thema bij nieuw restaurant & bar Bistronoom Woerden
Het koppel wil met Bistronoom culinaire beleving zonder poespas bieden en gasten in een ongedwongen sfeer laten genieten van vernieuwende gerechten.
Troost op een gure herfstavond bij Bistronoom
Terwijl de een behaaglijk spint bij het haardvuur, loopt de ander kortstondig een eenzijdige verschroeiing op. Na grondig denkwerk bespeuren we bij Bistronoom in Woerden welgeteld één miniem minpunt, maar voor de rest is het een heerlijke avond bij deze nieuweling.