Agenda
ZONDAG 14 APRIL | TOUR DE TERRAS
Plof lekker neer op ons terras en geniet van een uitgebreide late lunch of een relaxte borrel. Deze middag worden we van 15.00 - 18.00 uur getrakteerd op live muziekanten die voorbij komen op het terras.
Met slecht weer verhuist het feestje naar binnen. Dan komen de muziekanten langs de tafel tijdens de lunch en borrel. Reserveer alvast jouw tafel online.
ZATERDAG 27 APRIL | KONINGSDAG
Wij zijn met Koningsdag open voor lunch, borrel en diner en serveren onze normale menukaart. Reserveer alvast een tafel online en wees zeker van een (terras)plekje.
ZONDAG 5 MEI | BEVRIJDINGSDAG
Wij zijn met Bevrijdingsdag open voor lunch, borrel en diner en serveren onze normale menukaart. Reserveer alvast een tafel online en wees zeker van een (terras)plekje.
ZONDAG 12 MEI | MOEDERDAG
Trakteer jouw moeder op een heerlijk uitgebreide lunch of diner bij Bistronoom. Reserveer jouw tafel online.
ZONDAG 19 MEI & MAANDAG 20 MEI | PINKSTEREN
Geniet met Pinksteren van een heerlijk 2-, 3-, of 4-gangen lunchmenu of kom lekkere borrelen of dineren. Wij zijn beide dagen geopend voor lunch borrel én diner.
ZATERDAG 1 JUNI | GRASKAASDAG
Meer info binnenkort.
VRIJDAG 7 & ZATERDAG 8 JUNI | HAVENDAGEN
Meer info binnenkort.
VRIJDAG 14 JUNI | BESLOTEN BRUILOFT
Deze dag zijn wij na 15.00 uur gesloten ivm een besloten bruiloft. Wil jij ook graag jouw evenement organiseren bij Bistronoom? Neem contact op via info@bistronoom.nl en ontvang onze brochure.
ZONDAG 16 JUNI | VADERDAG
Meer info binnenkort.
VRIJDAG 28 & ZATERDAG 29 JUNI | STRAATTHEATER FESTIVAL
Meer info binnenkort.
ZONDAG 30 JUNI | WIJN-SPIJS WORKSHOP
Meer info binnenkort.
DE HELE MAAND JULI | BEST OF BISTRONOOM
Meer info binnenkort.
Media
_____
Deze ooit zo donkere Kazernekelder in Woerden herken je niet meer terug: wij kijken even binnen
We hebben in Woerden veel verstopte parels en sinds kort hebben we er eentje bij. Veel Woerdenaren kennen de kelder van restaurant Bistronoom als een plek waar de politie vroeger schietoefeningen deed of als hotspot voor dansfeestjes.
Waarom wildplukken helemaal geen suffe bezigheid is en juist goed is voor mens, dier én planeet
Het geitenwollen-sokkenimago dat aan het fenomeen ‘wildplukken’ kleefde, lijkt inmiddels achterhaald. Steeds vaker duiken - vooral jonge - mensen in het Groene Hart de natuur in voor een hyperlokaal ingrediënt op hun bord. Maar waarom zou je dat eigenlijk doen?
Uitbreiding Bistronoom in Woerden
Op 16 juli 2016 openden chef Jan Cees Graafland en gastvrouw Kirsten Veltkamp restaurant & bar Bistronoom in Woerden.
Gouden Pollepel menu bij Bistronoom in Woerden
Het Woerdense restaurant Bistronoom viert het winnen van de Gouden Pollepel van 18 september tot 16 oktober met het Gouden Pollepel menu.
Winnaar Gouden Pollepel 2017
Negen maanden was het spannend of ze de koppositie konden behouden, maar het is gelukt. Bistronoom in Woerden wint de Gouden Pollepel 2017! ,,Van het voornemen om het thuis niet over werk te hebben is niets terechtgekomen.’’
Fotoreportage: Foto’s: Bistronoom in Woerden met inpandige kas
Centraal staat het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke producten, de eigen moestuin en de inpandige kas, waarmee ze gasten bewust willen laten worden van de oorsprong van producten.
_____
Bistronoom in Woerden: Dampen en gloeiende steen vooraf
Bij binnenkomst schatten we de oorzaak van het geurige welkom verkeerd in. De amuseparade brengt originele en smakelijke verrassingen.
Bistronoom blij met Gouden Pollepel-bokaal na lange sluiting: ‘Je moet blijven vernieuwen’
De trofee voor de winnaar van de Gouden Pollepel van AD Groene Hart staat dit jaar in Woerden. Daar werd hij dinsdagochtend overhandigd aan Bistronoom-eigenaar Jan Cees Graafland (33).
Dit is de winnaar van de Gouden Pollepel in het Groene Hart! (hint: ze hebben al een keer eerder gewonnen)
Bistronoom in Woerden is de winnaar van de Gouden Pollepel van AD Groene Hart. En niet voor de eerste keer.
Koks en bediening ruilen van plek: ‘Blij als het voorbij is’
De rollen waren maandagavond 20 juni 2020 omgedraaid. De keukenbrigade bediende de gasten en het bedienend personeel bestierde de keuken. ,,Het leek ons wel leuk: een keertje uit je comfortzone.".
'Reconnect to nature’ centrale thema bij nieuw restaurant & bar Bistronoom Woerden
Het koppel wil met Bistronoom culinaire beleving zonder poespas bieden en gasten in een ongedwongen sfeer laten genieten van vernieuwende gerechten.
Troost op een gure herfstavond bij Bistronoom
Terwijl de een behaaglijk spint bij het haardvuur, loopt de ander kortstondig een eenzijdige verschroeiing op. Na grondig denkwerk bespeuren we bij Bistronoom in Woerden welgeteld één miniem minpunt, maar voor de rest is het een heerlijke avond bij deze nieuweling.