Agenda
DINSDAG 22 OKTOBER | NACHT VAN WOERDEN
Wij zijn met Nacht van Woerden open voor borrel en diner en serveren onze normale menukaart. Reserveer alvast een tafel online en wees zeker van een plekje.
WOENSDAG 23 OKTOBER | KOEIEMART
Wij zijn met Koeienmart open voor lunch, borrel en diner en serveren onze normale menukaart. Reserveer alvast een tafel online en wees zeker van een (terras)plekje.
ZONDAG 27 OKTOBER | BISTRONOOM X DE DYCK FOUR-HANDS DINNER
Deze avond slaan Bistronoom en De Dyck de handen in één en zetten. Chef Martijn Koeleman en Tyas Verburg zetten koken samen in Woerden en zetten een spetterend diner neer. Wijnen worden met liefde uitgezocht door sommelier Danny van den Barselaar. Wees er bij en boek alvast jouw tafel online.
ZONDAG 1 DECEMBER | WIJN-SPIJS WORKSHOP
Op zondag 1 december staat de workshop in het teken van de feestdagen. Hoe match jij wijn bij gerechten die typisch bij de feestdagen horen? Hoe til jij die ingrediënten naar een hoger niveau bij het gerecht?
Sommelier Danny van den Barselaar vertelt je hier alles over tijdens een 3-uur durende workshop. Samen proeven we 8 verschillende wijnen in combinatie met bepaalde ingrediënten en diverse bereidingswijze. Speciaal voor de feestdagen beginnen we met een oester en een glas champagne.
Tijdens deze middag leer je allerlei tips en tricks, raak je bekend met de basis van het wijn-pairen en gaan we samen op zoek naar de juiste wijn-spijs combinatie. Aan het eind van deze workshop heb jij de juiste kennis in huis om hier thuis ook mee aan de slag te gaan. De workshop Feestdagen-editie kost 74,50 en aanmelden voor de workshop kan via info@bistronoom.nl of geef ons een belletje op 0348-746493
Media
_____
Deze ooit zo donkere Kazernekelder in Woerden herken je niet meer terug: wij kijken even binnen
We hebben in Woerden veel verstopte parels en sinds kort hebben we er eentje bij. Veel Woerdenaren kennen de kelder van restaurant Bistronoom als een plek waar de politie vroeger schietoefeningen deed of als hotspot voor dansfeestjes.
Waarom wildplukken helemaal geen suffe bezigheid is en juist goed is voor mens, dier én planeet
Het geitenwollen-sokkenimago dat aan het fenomeen ‘wildplukken’ kleefde, lijkt inmiddels achterhaald. Steeds vaker duiken - vooral jonge - mensen in het Groene Hart de natuur in voor een hyperlokaal ingrediënt op hun bord. Maar waarom zou je dat eigenlijk doen?
Uitbreiding Bistronoom in Woerden
Op 16 juli 2016 openden chef Jan Cees Graafland en gastvrouw Kirsten Veltkamp restaurant & bar Bistronoom in Woerden.
Gouden Pollepel menu bij Bistronoom in Woerden
Het Woerdense restaurant Bistronoom viert het winnen van de Gouden Pollepel van 18 september tot 16 oktober met het Gouden Pollepel menu.
Winnaar Gouden Pollepel 2017
Negen maanden was het spannend of ze de koppositie konden behouden, maar het is gelukt. Bistronoom in Woerden wint de Gouden Pollepel 2017! ,,Van het voornemen om het thuis niet over werk te hebben is niets terechtgekomen.’’
Fotoreportage: Foto’s: Bistronoom in Woerden met inpandige kas
Centraal staat het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke producten, de eigen moestuin en de inpandige kas, waarmee ze gasten bewust willen laten worden van de oorsprong van producten.
_____
Bistronoom in Woerden: Dampen en gloeiende steen vooraf
Bij binnenkomst schatten we de oorzaak van het geurige welkom verkeerd in. De amuseparade brengt originele en smakelijke verrassingen.
Bistronoom blij met Gouden Pollepel-bokaal na lange sluiting: ‘Je moet blijven vernieuwen’
De trofee voor de winnaar van de Gouden Pollepel van AD Groene Hart staat dit jaar in Woerden. Daar werd hij dinsdagochtend overhandigd aan Bistronoom-eigenaar Jan Cees Graafland (33).
Dit is de winnaar van de Gouden Pollepel in het Groene Hart! (hint: ze hebben al een keer eerder gewonnen)
Bistronoom in Woerden is de winnaar van de Gouden Pollepel van AD Groene Hart. En niet voor de eerste keer.
Koks en bediening ruilen van plek: ‘Blij als het voorbij is’
De rollen waren maandagavond 20 juni 2020 omgedraaid. De keukenbrigade bediende de gasten en het bedienend personeel bestierde de keuken. ,,Het leek ons wel leuk: een keertje uit je comfortzone.".
'Reconnect to nature’ centrale thema bij nieuw restaurant & bar Bistronoom Woerden
Het koppel wil met Bistronoom culinaire beleving zonder poespas bieden en gasten in een ongedwongen sfeer laten genieten van vernieuwende gerechten.
Troost op een gure herfstavond bij Bistronoom
Terwijl de een behaaglijk spint bij het haardvuur, loopt de ander kortstondig een eenzijdige verschroeiing op. Na grondig denkwerk bespeuren we bij Bistronoom in Woerden welgeteld één miniem minpunt, maar voor de rest is het een heerlijke avond bij deze nieuweling.
Ontdek Activiteiten en Evenementen bij Bistronoom in Woerden
Ervaar meer dan alleen dineren bij Bistronoom in Woerden. Ontdek onze spannende activiteiten, waaronder intieme wijnproeverijen en speciale evenementen. Of je nu een lokale inwoner bent of een bezoeker op zoek naar wat te doen in Woerden, Bistronoom biedt een unieke combinatie van culinaire hoogstandjes en vermakelijke activiteiten. Geniet van een gezellige avond uit met vrienden of beleef een romantische date met onze exclusieve wijnproeverijen. Bistronoom is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar meer dan alleen lekker eten in Woerden.